Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes pulyka fasírt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40-50 dkg maradék pulykasült,
2 dl tejszín,
2 gerezd fokhagyma,
1 db tojás,
1 evőkanál olaj,
ízlés szerint só és törött fehér bors.

Elkészítés:
A maradék sült húst kicsontozom és kétszer átdarálom, majd a felvert tojással és tejszínnel összekeverem. Kézzel vagy keverőgéppel addig gyúrom, amíg a húsmassza az összes levet felveszi, ezután ízesítem a zúzott fokhagymával, sóval, borssal. Vizes kézzel 4 cipót formálok belőle, és kikent tűzálló tálra teszem. A cipók tetejét bekenem kevés olajjal, és előmelegített, forró sütőben fedetlenül, mérsékelt lángon 30 percig sütöm. Bármilyen körettel kínálható.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-brokkolis pulyka » Sajtos- tejszínes spagetti » Tejszínes almaleves » Húsos zöldségfasírt
» Stefánia pulyka » Tejszínes-cukkinis tészta » Csirkemáj-fasírt » Uborkás fasírtrolád
» Pulykamell Dubary módra » Pulykaburger » Tejszínes pogácsa 2. » Tejszínes pulykamell
» Tejszínes gombaleves » Tejszínes citromfagylalt » Tejszínes csülkös csusza » Tejszínes-csokis muffin


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.