Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes pulyka fasírt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40-50 dkg maradék pulykasült,
2 dl tejszín,
2 gerezd fokhagyma,
1 db tojás,
1 evőkanál olaj,
ízlés szerint só és törött fehér bors.

Elkészítés:
A maradék sült húst kicsontozom és kétszer átdarálom, majd a felvert tojással és tejszínnel összekeverem. Kézzel vagy keverőgéppel addig gyúrom, amíg a húsmassza az összes levet felveszi, ezután ízesítem a zúzott fokhagymával, sóval, borssal. Vizes kézzel 4 cipót formálok belőle, és kikent tűzálló tálra teszem. A cipók tetejét bekenem kevés olajjal, és előmelegített, forró sütőben fedetlenül, mérsékelt lángon 30 percig sütöm. Bármilyen körettel kínálható.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás tojásfasírt » Tejszínes almaleves 2 » Köles fasirt » Tejszínes-parajos csirke
» Brokkoli fasírt » Gombás-tejfölös pulykamell » Fasírt krumpliágyon » Pulykaszelet cukkínin
» Töltött fasírt » Csípős pulykamell » Amerikai töltött fasirt 2 » Tejszínes-sonkás spagetti
» Göngyölt pulykamell 2. » Edes-savanyu pulykamell » Pulykamell Gellért módra » Tejszínes csokoládékrém


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.