Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes-sajtkrémes virsli recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 csomag virsli (2X5)
2 dl főzőtejszín
1 tubusos natúr sajtkrém
póréhagyma
petrezselyem zöldje
kevés olaj

Elkészítés:
A póréhagymát feldaraboljuk, majd kevés olajon üvegesre pirítjuk. A virsliket felkarikázzuk, és a hagymás olajon kicsit megpirítjuk. Ha kész, hozzáadjuk a főzőtejszínt, majd a sajtkrémet. Ha elolvadt, és besűrűsödött, megszórjuk apróra vágott petrezslyemzölddel.
Tésztával vagy nokedlivel tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: szebinora


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Virslipöri » Virslitorta » Sajtos Virsli baconben » Virslis kifli
» Lecsós-virslis "tokány" » Hagymás virsli » Virslis csiga pizzakrémmel » Frankfurti virslisaláta
» Virslis Rántott Palacsinta » Virslis zöldbab » Virsli köntösben » Virslisaláta ínyenceknek
» Sajttal töltött virsli » Töltött Virsli » Töltött rántott virsli » Virslis kiflik


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.