Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes tárkonyos csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Kb. 1/2-3/4 kg csirkemell (vagy bármi, csirkecomb, pulykaalkatrészek)
Páchoz: 1 dl olívaolaj, 1 lk tárkony, 2-3 csepp citromlé, 1 kk mustár, 3-4 gerezd fokhagyma (julienre vágva)
3 dl tejszín
1 tk keményítő

Elkészítés:
Fagyasztóban talált maradék csirkemell csíkok előző este bepácolva, majd másnap a pácban mindenestől megsütve, mikor már majdnem puha, megsózni, jöhet a keményítős tejszín, gyorsan besűríteni és már kész is. Intenzív tárkonyos íze lett, a fokhagymát nemigen érezni.
Kísérleti kaja, a neten minden tárkonyos recepthez sajtot írtak, és az éppen nem volt itthon. Isteni lett! (Már ha valaki szereti a tárkonyt)

Tanácsok:
Előkészítés előző este 10 perc

Elkészítési idő: 35 perc
Kalóriatartalom: passz kcal
Szénhidráttartalom: passz gramm
Zsírtartalom: passz gramm

A receptet beküldte: Nike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsvéti rakott csirkemell » Sajtos rántott csirkemell » Tejszínes almaleves 2 » Spenótos rakott csirkemell
» Tokaji csirkemell » Hawaii csirkemell filé » Tejszines hús 4 személyre » Citromszószos csirkemell
» Húsvéti tárkonyos bárány » Nyári tepsis csirkemell » Erzsi csirkemelle » Babos tejszines csirkemáj
» Csirkemelles tészta » Tejszínes zellerkrémleves » Kapros-tejszínes csirke » Tárkonyos tüdőleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.