Tutireceptek.hu fejléc

Tenger gyümölcsei sajtszószban recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
20 dkg rák
20 dkg kagyló
20 dkg lazac
(izlés szerint lehet a mennyiségeket változtatni)
2 tasak knorr sajtszósz
8 dkg margarin
5 dl tej
1 csomag spagetti
kevés olaj

Elkészítés:
4 dkg margarinon és az olajon megpirítom a rákot, kagylót, lazacot. Ráöntöm az elkészített sajtszószt és már tálalom is a kifőtt spagettival.
Gyorsan elkészül és nagyon finom! :-)

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: mertimo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tengeri frittata » Tengerfenék » Tenger gyümölcsei saláta » Tengerészváró leves
» Tengeri hal vöröslencsével » Tengerész szendvics » Tengerész rakott krumpli » Tengerész tekercs
» Fokhagymás tengeri halfilé » Tengerfenék(Kata-féle) » Zöldfűszeres tengeri hal » A tenger gyöngéd érintése
» Tengeri halfilé másképpen » Gombás tengeri hal » Tengerész spagetti » Tengerész piskóta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.