Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tengerfenék(Kata-féle) recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
6 cl kubai fehér rum
6 cl bacardi rum
6 cl portorikórum
2 cl cointreau
4 cl citromlé
1-1 db citromkarika
pár csepp angostura

Elkészítés:
Összekeverjük egy tűzálló edényben a kubai fehér rumot, a bacardi rumot, a portorikórumot. Hozzáadjuk a cointreau-t, a citromlevet, és ha ízlésünk úgy diktálja, pár csepp angosturát is. Felforrósítjuk, de nem forraljuk! A tűzről levéve azonnal előmelegített pohárba töltjük és citromkarikával díszítve tálaljuk.


A receptet beküldte: hpkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mayim » Rattlesnake » Húsvéti koktél » Baracklikőr
» Apfel Bowle (10 Főre) » Red Apple » Keusche nonne » Johannes
» Granizado De Mentha » Peninsula Pelican » Kubai puncs » Damm the weather
» Cognac Fix » Jack withers » Teapucs (Kata-féle) » Gyümölcsös pezsgőspohár


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.