Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tengeri frittata recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
8 db tojás
1 evőkanál vaj
1 cukkini vékony csíkokra vágva
1 db apróra vágott vöröshagyma
20 dkg megtisztított garnélarák
1 csomag friss petrezselyem
20 dkg koktélparadicsom kettévágva
1 csipet currypor
só, bors, paprika

Elkészítés:
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tojásokat egy tálban villával felverjük. A vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a tojást és a cukkinit, majd a borsot, hagymát és a curryport. A tetejére ráhelyezzük a garnélarákot, petrezselymet és a paradicsomokat.
Az egészet megszórjuk paprikával. A tálat sütőbe helyezzük és 10-12 percig sütjük.
Végül 4 szeletre vágjuk és melegen rögtön tálaljuk.


A receptet beküldte: Dizzz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt tengeri hal. » Tengeri hal vöröslencsével » Déltengeri kávé » Zöldséges tengeri halfilé
» Tengeri halfilé másképpen » Tengerihal fokhagymásan » Tengeri halfilé rizzsel » Hagymás tengeri saláta
» 7 up-os tengeri hal » Zöldfűszeres tengeri hal » Északi-tengeri halleves » Gombás tengeri hal
» Rokfortos tengeri hal » Fokhagymás tengeri halfilé » Bazsalikomos frittata » Spárgás frittata


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.