Tutireceptek.hu fejléc

Tengeri halfilé almás joghurtban sütve recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
80 dkg tengeri hallé,
1 db citrom,
só, törött bors ,
1 dl olaj ,
25 dkg alma,
3 dl joghurt,
7 csokor kapor,
7 csokor metélőhagyma,
1 dl tejszín,
4 dkg vaj,

Elkészítés:
A halfiléket megsózzuk, megborsozzuk, majd citromlével meglocsoljuk, és olajon mind-két oldalát világosra sütjük. A tejszínt, a joghurtot, a hámozott, majd lereszelt almát, a finomra vágott kaprot és metélőhagymát összekeverjük, ha kell, utána ízesítjük. Egy tepsit kivajazunk, belehelyezzük a halfiléket, ráöntjük a joghurtos öntetet, majd 160-180 fokos sütőben 15-20 percig sütjük. Burgonyával és vajas karottával forrón tálaljuk


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárgarépás almasaláta » Almás-tormás csülök » Almaszalámi » Almás tiramisu
» Céklás almasaláta » Almás-fahéjas kelt rétes » Lencse csőben sütve » Almás fahéjas muffin
» Halfilé zödségesen » Csirkemell formában sütve » Hal szalonnagyűrűben sütve » Almás lepényem
» Juhtúrós halfilé rántva » Almás csiga » Rácsos almás » Répás-almás nasi


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.