Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tepertõpástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
15 dkg jó szárazra kisütött tepertõ, 1 db fõtt tojás, 1 kis fej lila hagyma, 5 dkg margarin, 1 teáskanál mustár, ízlés szerint só és törött fekete bors.

Elkészítés:
A megtisztított hagymát, a meghámozott fõtt tojást és a tepertõt kétszer átdaráljuk, hozzáadjuk az elõzõleg habosra kevert margarinhoz, majd a fûszerekkel ízesítve kikeverjük.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zelleres túrókrém » Tejszín krémsajt » Töltött zsemle » Töpörtyűkrémes szendvics
» Gombás sárgaborsóleves » Krémsajt, II. » Fokhagymás húspástétom » Szárnyas szendvicskrém
» Francia pirítós » Sonkás szendvicskrém » Virslis csukott szendvics » Vinetta (erdélyi étel)
» Tojáskrém » Sajtos pástétom (10 adag) » Emeletes kebab szendvics » Zöldségkrém


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.