Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tepsis libacomb tormásan recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 libacomb,
só, bors,
1 fej káposzta,
cukor,
vöröshagyma,
1-2 dl fehérbor,
kevés ecet,
torma,
4-5 alma

Elkészítés:
A combokat bedörzsölöm sóval, borssal, s egy kevés ideig hagyom állni. Egy serpenyőben elősütöm a combokat, a zsíros részeit megszurkálom közben, hadd izzadjon. Eközben legyalulom a káposztát, és besózom. Ha megpirult a liba, kiveszem a serpenyőből, és a zsírban karamellizálom a cukrot. Belekerül a káposzta, a cikkekre vágott almák és a szeletelt hagyma. Kicsit pirítom, majd felöntöm a borral és kevés ecettel. Csak addig párolom, míg össze nem esik, ezután egy tepsibe átszedem, ráfektetem a combokat bőrös felükkel lefelé, befedem fóliával és beteszem az előmelegített sütőbe. Ekkor lereszelem a tormát, jó méreteset válasszunk, könnyebb vele dolgozni. Ha a libacomb puha, megfordítom őket, pár percig fólia nélkül pirítom, majd tálalom. Köretként köményes főtt krumplit adtam hozzá és bőven megszórtam a tormával.


A receptet beküldte: almeno


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis sült hagyma » Kalóriaszegény tepsis » Sonkás tepsis karfiol » Fokhagymás libacomb
» Tepsis kel » Pasifogó tepsis hús » Csongrádi tepsis csirke » Sajtos tepsis krumpli
» Tepsis vaddisznóbélszin » Görög tepsis burgonya » Vadas libacomb » Tepsis tejszínes csirke
» Tepsis reszelt burgonya » Sólet ropogós libacombbal » Tepsis sajtos burgonyapüré » Tepsis burgonya 2.


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.