Tutireceptek.hu fejléc

Tepsishús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8 szelet karaj (vagy 80 dkg. pulyka, csirke mell vagy combfilé),
3 dl tejszín,
20 dkg sajt, reszelve
só,
piros paprika,
kevés liszt,
olaj.

Elkészítés:
A húsokat kiklopfoljuk, besózzuk, paprikás lisztben megforgatjuk, és egy serpenyőben, kevés olajban hirtelen kisütjük.
Egy tepsiben egymás mellé fektetjük a kisütött húsokat, megszórjuk a reszelt sajttal és meglocsoljuk a tejszínnel.
Az olajat, amiben kisütöttük a húsokat rácsorgatjuk a tetejére.
180 fokos sütőbe dugjuk, s 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Amíg a hús sül, elkészülhet egy petrezselymes krumpli, vagy egy nagy adag zöld saláta köretnek, s máris asztalhoz ülhetünk.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott zöldbabom » Ticinói burgonyás tál » Szalonnás sertésmáj » Rakott csirke juhtúróval
» Rakott csirke gombával » Borsópörkölt húsgolyókkal » Cukkini palacsinta » Pacalos káposzta
» Legényreggeli » Rokfortos csirkecsíkok » Lecsós-burgonyás sertésborda » Zöldséges Ragu sógornőmtől
» Rakott krumpli szalonnával » Grenadírmars (krumplistészta) » Gombás, rakott tök » Rakott sárgarépa bulgurral


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.