Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tere-fere pipi felturbózva recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Csirkecomb, só, bors, majoranna, olaj
Zölség: mindenféle, akármilyen
füstölt kolbász
2 kefír v. joghurt v. tejföl
reszelt sajt
3 db tojás

Elkészítés:
Csirkecombot sóval, borssal, majorannával ízesítem. Egy serpenyőben olajon félig készre sütöm. Olajjal kikenek egy tepsit vagy Jénait, majd a félkészre sült combokat beleteszem szépen sorban. A hús szaftijába szórom bele a zöldségeket párolni. Lehet krumpli, zöldbab, zöldborsó, sárgarépa, kukorica stb…kockákra vágva. Ha mirelit zöldséget használunk itt legalább kiolvad és el is megy a leve. Míg ez fő a saját levében a combokra felkarikázott füstölt kolbászt rakok. Combonként 2-3 karika elég. Ha a zöldség megpuhult leszűröm a maradék levét és ráöntöm a húsra a zöldséget. Elegyengetem és leöntöm a Trutyival.
Trutyi: 2*2 dl kefír vagy joghurt vagy tejföl össze van keverve sóval, borssal reszelt sajttal és 3 db tojással.
Zsupsz be a sütőbe és minimum 1 órát sütöm

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: anyaka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tere-fere csirke » Káposztasaláta felturbózva » Tésztasaláta felturbózva » Babapiskóta felturbózva
» Bélszines raclette » Zöldcitromban pácolt lazac » Húsgombóc kicsit másképpen » Sajtos húsnyárs
» Töltött karaj liza módra » Sajtos sonkás bugonya » Szőlős csirke » Zsebeskaraj
» Marharagu spárgával » Gombás rakott hús » Fincsi húsos pite. » Virsli (tavaszi) pörkölt


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.