Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tészta zöldséges ragúval recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
20 dkg zöldbab
2 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 sárgarépa
1 zellerszár (halványítózeller)
3 evőkanál olaj
15 dkg paradicsom (lehet hámozott-vagy sűrített paradicsom)
15 dkg szárazkolbász
50 dkg tészta (csavart-vagy csőtészta)
1 dl száraz fehérbor
2 dkg vaj
5 dkg parmezán sajt (reszelt)
őrölt bors


Elkészítés:
A zöldbabot sós vízben puhára főzzük. A fokhagymát, a hagymát és a sárgarépát, a zellerszárat felkarikázzuk, az olajban megfuttatjuk, majd beletesszük a paradicsomot, és sóval, borssal ízesítjük. Kislángon összefőzzük. A tésztát sós vízben főzzük. A kolbászt felkarikázzuk, majd a vajban pirosra sütjük, borral meglocsoljuk, és addig pároljuk, míg minden leve elfő. Belekeverjük a zöldséges ragúba és a tésztára öntjük, és parmezánnal megszórjuk.

Elkészítési idő: 45 perc
Kalóriatartalom: 705 kcal

A receptet beküldte: ördög


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olcsó tészta » Friss zöldséges fasírt » Agyagtálas zöldséges hús » Tészta-csoda
» Sajtos tészta ínyenc módra » Húsos tészta » Zöldséges sertésjava » Tavaszi tészta
» Feher martas tesztara » Baconos krumplistészta » Üdítős tészta » Pudingos tészta
» Piskótatészta/Egyszerűen » Sült cukkinis tészta » Baconos-fűszeres tészta » Mexikói rakott tészta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.