Tutireceptek.hu fejléc

Tintahalragu recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
-1 kg tintahal,
-2 dl növényi olaj,
-1 nagy fej hagyma,
-2 dl fehérbor (száraz),
-3 dl paradicsomlé,
-só és bors.

Elkészítés:
A hagymát apróra vágom. A tintahalakat megtisztítom és darabokra vágom. Egy edényben felhevítem az olajat és abban üvegesre párolom a hagymát. Beleteszem a tintahalakat. Sózom, borsozom, többször megkeverem, majd nyakonöntöm a fehérborral. Felöntöm a paradicsomlével és kevés vízzel, majd készre párolom.


A receptet beküldte: imolaviola


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült hal uborkaszósszal » Töltött makréla » Ponty vörösborban » Mustáros tonhal
» Kapros zaftos süllő » Spanyol módra sült homár » Tepsis makréla paradicsommal » Rántott busa
» Hagymás pácolt hal /Ruszli/ » Sült garnéla » Busa burgonyával » Füstölt halas cukkini-tál
» Fűszeres ágyon sült hal » Lazac gyorsan » Halas labdák » Halszoljánka serpenyőben


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.