Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tintahalragu recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
-1 kg tintahal,
-2 dl növényi olaj,
-1 nagy fej hagyma,
-2 dl fehérbor (száraz),
-3 dl paradicsomlé,
-só és bors.

Elkészítés:
A hagymát apróra vágom. A tintahalakat megtisztítom és darabokra vágom. Egy edényben felhevítem az olajat és abban üvegesre párolom a hagymát. Beleteszem a tintahalakat. Sózom, borsozom, többször megkeverem, majd nyakonöntöm a fehérborral. Felöntöm a paradicsomlével és kevés vízzel, majd készre párolom.


A receptet beküldte: imolaviola


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borzas (bundás) hal » Ponty oroszosan » Halas labdák » Ponty Orly módra
» Fokhagymás-kapros halfilé » Csukapörkölt. » Hagymás pácolt hal /Ruszli/ » Töltött hal Karcsi módra
» Fűszeres tőkehal burgonyával » Rozmaringos halfilé » Pikáns halfilé » Cármenesi töltött pisztráng
» Krémsajtos hal » Zöldségekkel párolt csukafilé » Tonhalas penne » Ponty variáció


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.