| Tojásos-gombás tekercs receptTojásételek Hozzávalók: 4 tojás 2 gerezd fokhagyma olívaolaj 15 dkg friss gomba 1 csilipaprika snidling petrezselyem só Elkészítés: 1 Serpenyőben, olajon megpirítjuk az apróra vágott fokhagymát, csilipaprikával ízesítjük, hozzáadjuk a darabokra vágott gombát,felöntjük egy pohár vízzel és fedő alatt készre pároljuk, majd belekeverjük az apróra vágott petrezselymet. 2 A sózott és habosra felvert tojásokat serpenyőbe öntjük, és az egyik felén megsütjük, majd megfordítjuk és a másik felén is megsütjük. A kész omlettet nedves sütőpapírra tesszük, ráhalmozzuk a gombakeveréket és a sütőpapír segítségével feltekerjük. A sütőpapír két végét úgy csavarjuk meg, mint a szaloncukrot. Miután kihűlt, felszeleteljük. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Zowie Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |