Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tojasos kalacs recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
1rud parizel
4drb fot tojas
2drb nyers tojas
10 evokanal liszt
1 piros kapia
1 szal kolbasz
so bors izles szerint

Elkészítés:
mindent kockara felvagunk fot tojast,kolbaszt,parizelt,piros kapiat(paprika)ezt egy talba osszekeverjuk a nyers tojasal es a lisztel,fuszerekel hogy jol aljon osze.Kalacs suto plebe foliat teszunk belerakjuk a maszat es beteszuk a lerbe sulni.Sulesi ido 20 perc a teteje amikor szep piros kiveszuk a sutobol es kiboritjuk egy lapitora,amikor kihult felszeleteljuk es lehet fogyasztani.Nagyon finom hideg etel

Tanácsok:
erdemes kiprobalni

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: palfinoemi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nagyi kalácsa » Foszlós kakaós kalács » Kalács-rakás » Tojásos fasírt
» Kakaós kelt kalács » Rizses-tojásos gomba » Koronás kelt kalács » Almás, fűszeres kalács
» Karácsonyi kalácskoszorú » Cseresznyés kalács dióval » Krémes kalács » Tojásos sajtkrém
» Házi kürtőskalács » Tojásos prósza » Egész tojásos majonéz » Mézeskalácspuding



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.