Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tök csorba rizssel (savanykás leves) recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1l viz
400 gr fiatal tok
2 sargarepa
2 kanal rizs
1 kanal olaj
100 ml jaurt
3-4 szal kapor v.petrezselyemzoldje/izles szerint/

Elkészítés:
A sargarepat a nagylyuku reszelon lereszelni a tokot kockara vagni.A sargarepat a rizssel fozni tenni,10-15 percmulva a kockaravagot tokot hozza adni es meg 15 percig fozni,a vegen a kanal olajat hozza adni es az aprora vagot kaprot v.petrezselymet,jaurtal savanyitani

Tanácsok:
Szivbetegek tudjak nyugodtan fogyasztani

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: margareta51


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos fokhagymaleves » Kimélő csirkegombócleves » Fokhagyma krémleves 2. » Telkibányai raguleves
» Szárnyasgaluska leves » Spanyol leves » Zöldhagymás karalábéleves » Aszaltszilva leves
» Medvehagyma leves » Tárkonyos raguleves » Lakodalmas leves » Vörösboros szőlőleves
» Sajtgombóc leves » Sóskaleves malachússal » Méregtelenítő leves Borscs » Cukkinileves fogyizóknak


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.