Tutireceptek.hu fejléc

Tokaji mártás recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 dl átszűrt húsleves
2 evőkanál vaj
3 evőkanál 3 puttonyos tokaji aszu
2 evőkanál liszt
10 dkg piros és fehér szőlő vegyesen
1 dl tejszín


Elkészítés:
A vajat felhevítjük,hozzáadjuk a lisztet és elkeverjük.Felöntjük húslevessel,hozzáadjuk a bort.a félbevágott szőlőszemeket,és 4 percig forraljuk.Belekeverjük a tejszínt és sóval ízesítjük


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Harcsa mustármártással » Őzcomb pikáns mártással » Sóskamártás3 » Kaprimártás
» Olasz paradicsommártás » Kapormártás egyszerűen » Libamáj szőlőmártással » Besamel mártás vitaminosan
» Ropogós karfiol mártással » Karaj mustármártásban » Csirke zöldségmártással » Tökgombóc kapormártással
» Sült hal gombás mártásban » Marhahús kapormártással » Kínai citrommártás » Penne zöldmártással


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.