Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tolnai sváb pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg. sertéshús, 6 dl. húsleves (lehet erőleves kockából is), fél dl. olaj, 6-8 gerezd fokhagyma, 4 evőkanál paradicsompüré, 5-6 evőkanál liszt, só.

Elkészítés:
A fokhagymát összezúzzuk és a főzött húslevesbe (vagy a leveskockából készülőbe) tesszük és felforraljuk. A húst szeletekre vágjuk,mindkét oldalát kiklopfoljuk, majd megszórjuk sóval és lisztben megforgatjuk.Forró olajban a hússzeletek mindkét oldalát megpirítjuk fehéredésig, majd kiszedve lábosba rakjuk és felöntjük a fokhagymás húslével. Kevés levet kivéve elkeverjük a paradicsompürét és a léhez adjuk. Lassú tűzön készre főzzük, közben igyekezzünk, hogy a leve szószosra sikerüljön. Sült hasábburgonyával, friss salátával kínáljuk.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Göcseji pecsenye » Borivók Pecsenyéje » Burgonyás pecsenyekrém » Fehérpecsenye
» Almás-szalonnás pecsenye » Herkules pecsenyéje » Révkalauz pecsenye » Erdélyi aprópecsenye
» Bojtár pecsenye » Nyugdijas pecsenye » Csípős fokhagymás pecsenye » Tordai pecsenye
» Vargányás szűzpecsenye » Csoda pecsenye » Sajtos szűzpecsenye. » Zsiványpecsenye nyárson


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.