Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Toltotkaposzta mazsolaval-bojtos etel recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
1 fej savanyokaposzta
1 csesze rizs
6 fej hagyma
1 sargarepa
2 kanal paradicsom paszta
10 dkg mazsola
1/2 l paradicsomle
so,oroltbors

Elkészítés:
Az aprora vagot hagymat es a reszelt sargarepat dinsztelni tenni utana hozza adni a rizset es 6-7 percet meg parolni,felre venni a tuzhelyrol a mazsolat es a paradicsompasztat izesiteni,tolteleket kesziteni.Egy labosba eloszor apro kaposztat tenni mejd a tolteleket es ismetelni vegul aproval befedni a paradicsomlevet egy keves 3oo ml kaposztalevel elkeverni es ra onteni/lepje el a kaposztat/A labost lerbe tenni es 70 percig sutni.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: margareta51


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizs saláta » Juhsajttal töltött paprika » Zelleres, savanyú lencseleves » Zöldséges "fasírt"
» Sajtos rizottó » Fogyókúrás burgonya » Túrós rakott burgonya » Zellerrúd tökmagos bundában
» Sajtos-túrós zöldbab » Diós karalábé » Mozzarellagolyó » Őzlábgomba szójában
» Saláta hüvelyesekből » Fasírt édesburgonyából » Töltött alma » Zöldségpörkölt rizzsel


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.