Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött fogoly recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 fogoly,
10 dkg füstölt szalonna,
15 dkg erdei gomba,
5 dkg zöldborsó,
5 dkg kelbimbó,
1/2 dl olaj,
3 dkg vaj,
só, bors,
2 dl tejföl.

Elkészítés:
A szárnyasokat alaposan megtisztítjuk, kibelezzük, néhány percre forrásban levő vízbe mártjuk, majd hideg vízzel többször alaposan megmossuk.
Mellét füstöltszalonna- vagy sonkacsíkokkal megtűzdeljük.
A kelbimbót, zöldborsót, gombát egy kevés vajban félig puhára pároljuk, majd a fogoly belsejébe tömködjük és lezárjuk.
Forró zsiradékkal leöntjük, majd fedő alatt (tűzálló tálban) puhára pároljuk.
Közben 3-4 kanál tejfölt is adagolunk hozzá.
Párolt rizzsel, citromszeletekkel tálaljuk.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fetával töltött paradicsom » Sajttal töltött virsli » Töltött rántott tojás » Töltöttkáposzta
» Töltött alma egyszerűen » Túróval töltött narancs » Csirkemájjal töltött cékla » Töltött csirkecomb sajtal
» Töltött padlizsán update 1 » Töltött tojás paleosan » Töltött csirkemelltekercs » Sonkával töltött kenyérke
» Csirkés töltött padlizsán » Juhtúrós töltött krumpli » Töltött paradicsom II. » Gombával töltött karaj


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.