Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött kacsacomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 kis kacsacomb
1 tojás
1dl tej
1 zsemle
1 csokor petrezselyemzöld
1 ek reszelt sajt
1 teáskanál mustár
1 kk ételízesítő
1 gerezd fokhagyma
1/2 mokkáskanál törött bors

Elkészítés:
A töltelékhez a tojást és a tejet összehabarjuk. A zsemlét apró kockára vágjuk, és a tejes tojásba belerakjuk. Néhány percig áztatjuk, majd villával jól összetörjük. Ezután hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a finomra vágott petrezselyemzöldet, a sajtot, a mustárt, az ételízesítőt, és a borsot. A masszát összekeverjük, és félretesszük. A csirkecombokat megmossuk, leszárítjuk. A bőrt ujjunkkal fellazítjuk, és a tölteléket a bőr alá töltjük. A megtöltött combokat mindkét oldalon megsózzuk, és kikent kis tepsiben egymás mellé fektetjük. Aláöntünk 1 dl vizet, és alufóliával befedjük. Az előmelegített, forró sütőben, közepes lángon 35-40 percig pároljuk, majd az alufóliát levéve, szép pirosra pirítjuk mindkét felét. Bármilyen körettel tálalhatjuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött fasírt sonkával » Kolbásszal töltött karaj » Virslivel töltött csirke » Hortobágyi töltöttpaprika
» Töltött csirkemell » Sajttal töltött fasírt » Erdélyi töltött káposzta » Csirkemájjal töltött cékla
» Batániai töltött paprika » Sült kacsacomb » Finom töltött kifli » Ardói töltött karaj.
» Besztercei töltött liba » Töltött dagadó 2 » Töltött sertésborda » Húsvéti töltött csirkemell


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.