Tutireceptek.hu fejléc

Töltött laska recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 csomag gömbölyű laska (makaróni),
morzsa,
szilvalekvár,
darált dió,
cukor,
zsír.

Elkészítés:
A gömbölyű laskát forró sós vízben kifőzzük, leszűrjük, forró zsírral összekeverjük.
Formát vagy lábast forró zsírral kikenünk, finom morzsával meghintjük, beleteszünk 1 sor laskát, 1 sor szilva- vagy más lekvárt, ismét egy sor laskát, sor cukrozott darált diót, végül a tetejére laskát. Ha az egészet ily módon beraktuk, sütőben szép pirosra sütjük.
Tálaláskor kiborítjuk és porcukorral lehintjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós töltött káposzta » Töltött ostya 2. » Töltött tojás Emyke módra » Töltött csörögefánk
» Túróval töltött burgonya » Töltött lángos » Sajttal töltött húsgombóc » Kolbásszal töltött paprika
» Töltött gomba a mikróból » Húsvéti töltött kalács » Diós hússal töltött alma » Töltött bundás kenyér
» Töltött sertéssült » Töltött karaj, másképpen » Töltött alma egyszerűen » Baranyai töltött szűz


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.