Tutireceptek.hu fejléc

Töltött laska recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 csomag gömbölyű laska (makaróni),
morzsa,
szilvalekvár,
darált dió,
cukor,
zsír.

Elkészítés:
A gömbölyű laskát forró sós vízben kifőzzük, leszűrjük, forró zsírral összekeverjük.
Formát vagy lábast forró zsírral kikenünk, finom morzsával meghintjük, beleteszünk 1 sor laskát, 1 sor szilva- vagy más lekvárt, ismét egy sor laskát, sor cukrozott darált diót, végül a tetejére laskát. Ha az egészet ily módon beraktuk, sütőben szép pirosra sütjük.
Tálaláskor kiborítjuk és porcukorral lehintjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hússal töltött patiszon » Töltött olajbogyók » Ormánsági töltött káposzta » Töltött kovászos uborka
» Kapros töltött palacsinta » Bolognai töltött cukkini » Töltött hagyma » Baranyai töltött szűz
» Hússal töltött cannelloni » Töltött paprika rántva » Töltött bundás » Töltött ostya 1.
» Töltött pizza (calzone) » Hamis töltött libanyak » Túróval töltött fánk » Májkrémmel töltött fánk


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.