Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

töltött pisztráng, több szósszal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Egy szép nagyobb db. pisztráng (természetesen ízlés szerint más hal is lehet)
2 db zsemle,20 dkg darált sonka, 1 egész tojás, pirított fenyőmag (csapott evőkanálnyi), só, őrölt fehér bors, petrezselyem .
A tejben áztatott és kinyomkodott zsemléket összekeverjük a többi hozzávalókkal éa a hal belsejéba töltjük. Kívülről a halat írdaljuk, sózzuk és 1/2 zsemlére állítva, sütőben sütjük. (A sütési idő a hal nagyságától függ, kb 20 perc)
Kapros szósz: 1 pohár joghurtot kikeverünk 1 egész reszelt, édeskés almával, borsozzuk.
Paradicsomos szósz: olivaolajon fonnyasztunk 2-3 gerezd tört fokhagymát, póréhagymát és felengedjük sűrített paradicsomlével.(Olasz gyártmányú a legjobb, mert nem tartalmaz tartósítószert), végül apróra vágott petrezselymet teszünk bele. Jó étvágyat kíván Mamácska

Elkészítés:
Bocs, egy sorral feljebb írtam az elkészítést.

Elkészítési idő: 45 perc
Kalóriatartalom: 400 kcal
Zsírtartalom: kevés gramm

A receptet beküldte: mamácska

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött pulykatekercsek » Tegnapi töltött cukkinim » Töltött mézes » Baconnal töltött lángos
» Dióval töltött alma » Töltöttkáposzta » Töltött narancs » Illatos töltött csirke
» Koktélrákkal töltött gomba » Töltött tojás » Mustáros töltött pecsenye » Töltött krumpli
» Töltött túrókalács » Diétás pisztráng » Csornai töltött paprikás » Csirkecomb almaszósszal


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.