Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött ropogós pogácsák recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
1 cs. mélyhűtött leveles tészta ( 50-60 dkg)

1 tojás
25 dkg kenhető krémsajt
1/4 t.kan.őrölt bors
1 e. kan. tej
1 e.kan. reszelt torma
20 dkg gépsonka
metélőhagyma
5 dkg szeletelt mandula
pirospaprika(törött )

Elkészítés:
Szobahőmérsékleten felengedjük annyira a tésztát, hogy nyújtható legyen.( ne túl lágyra!)
Lisztezett felületen kinyújtjuk, kb. fél cm vastagra, pogácsaformával kiszaggatjuk.
Tetejüket kissé felvert tojással megkenjük.
Előmelegített, forró sütőben kisütjük ( kb.15 perc), s kihűtjük.

A sajtot,tejet,tormát,borsot, s az apróra vágott sonkát összekeverjük.
A pogácsákat ketté vágjuk,az alsó felét megkenjük, megszórjuk metélőhagymával, s pár szelet mandulával.
Rátesszük a tetejét, s pirospaprikával picit megszórva tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: KANÁRI


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hallal töltött tortilla » Sajtropogós liszt nélkül » Töltött karaj » Töltött karfiol
» Töltött hagymacsónakok » Töltött csirkecomb sajtal » Répás, töltött csirkecomb » Húsvéti töltött burgonya
» Sajtos ropogós » Szerelem pogácsák » Ropogós sajtos tallér » Szabolcsi töltött káposzta
» Erdélyi töltött csirke » Töltött vaniliás kifli » Zöldropogós » Ropogós karfiol


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.