Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött tintahal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
6 db tintahal
2 db paradicsom
1 marék fekete olivabogyó
1 marék kapribogyó
1 csokor petrezselyem
3 gerezd fokhagyma
5-6 ek. zsemlemorzs
csipet oregano
1 dl szárazfehérbor
1 dl olívaolaj

Elkészítés:
Arany barnára pirított zsemlemorzsához hozzáadjuk a felaprított petrezselymet és oregánót, a felaprított kapri-, és olívabogyót, a felkockázott paradicsomhúst és a felszeletelt fokhagymát, majd megsózzuk. A töltelékkel megtöltjük a tintahalat, hústűvel lezárjuk, hőálló tálba tesszük, és kb. 20-25 percig sütjük. A sütőben öntsük alá az olajat és a fehérbort, időnként forgassuk meg.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött alma » Töltött-sült burgonya » Töltött, göngyölt karaj » Töltött stefánia
» Almás töltött karaj » Töltött narancs » Áfonyával töltött alma » Grillázzsal töltött ostya
» Töltött liba » Töltött fasírozott » Juhtúrós töltött gomba » Vega töltött burgonya
» Töltött sajtos pogácsa » Töltött tojás húsvétra » Bécsi töltött fánk » Gombával töltött cékla


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.