Tutireceptek.hu fejléc

Töltött tintahal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
6 db tintahal
2 db paradicsom
1 marék fekete olivabogyó
1 marék kapribogyó
1 csokor petrezselyem
3 gerezd fokhagyma
5-6 ek. zsemlemorzs
csipet oregano
1 dl szárazfehérbor
1 dl olívaolaj

Elkészítés:
Arany barnára pirított zsemlemorzsához hozzáadjuk a felaprított petrezselymet és oregánót, a felaprított kapri-, és olívabogyót, a felkockázott paradicsomhúst és a felszeletelt fokhagymát, majd megsózzuk. A töltelékkel megtöltjük a tintahalat, hústűvel lezárjuk, hőálló tálba tesszük, és kb. 20-25 percig sütjük. A sütőben öntsük alá az olajat és a fehérbort, időnként forgassuk meg.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajttal töltött borjúrolád » Töltött fasírttekercs » Csokival töltött fánk » Töltött nyúlcomb
» Töltött sajtos pogácsa » Gombával töltött karaj » Csirkemájjal töltött tök » Fetával töltött csirkemell
» Töltött burgonya májjal » Karácsonyi töltött alma » Lecsóval töltött karaj » Csokis töltött keksz
» Töltött nyúl » Töltött pulyka nyakbőr » Tojással töltött káposzta » Töltött kifli 2.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.