Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött tojással töltött karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
kb. 1 kg csont nélküli karaj
5 db főtt tojás
1 db szikkadt zsömle
3 dkg vaj
tej
só, bors
petrezselyem
mustár


liszt
tojás
zsemlemorzsa

Elkészítés:
A tojásokat kettévágom, a zsömlét tejben megáztatom, kicsavarom és a tojások sárgájával, a sóval, a borssal, a petrezselyemmel, pici mustárral és a puha vajjal összekeverem, majd a tojások fehérjébe töltöm.
A karajból 10 szeletet vágok, a szeletekbe zsebet, ezekbe egy-egy fél töltött tojást teszek, fogpiszkálóval megtűzöm, a szokásos módon bepanírozom, és bő olajban megsütöm.
Megjegyzés: a karajt vagy úgy vágom fel, hogy vastagra szeletelem és abba zsebet vágok, vagy vékonyan, de minden másodikat vágom csak teljesen át, vagy közepesen vastag szeleteket vágok, kiklopfolom és félbe hajtva töltöm meg.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Áfonyával töltött alma » Töltött Virsli » Sajttal töltött borjúrolád » Sonkás-gombás karaj
» Bőrös sertéskaraj sütve. » Illatos töltött csirke » Töltött tekercs » Gombás töltött csirke
» Töltött sajtos kifli » Töltött sertéskaraj » Virslivel töltött csirke » Sajttal töltött húsgombóc
» Töltött burgonya májjal » Dióval töltött alma » Egyben sült karaj » Tojássaláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.