Tutireceptek.hu fejléc

Töltött tojással töltött karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
kb. 1 kg csont nélküli karaj
5 db főtt tojás
1 db szikkadt zsömle
3 dkg vaj
tej
só, bors
petrezselyem
mustár


liszt
tojás
zsemlemorzsa

Elkészítés:
A tojásokat kettévágom, a zsömlét tejben megáztatom, kicsavarom és a tojások sárgájával, a sóval, a borssal, a petrezselyemmel, pici mustárral és a puha vajjal összekeverem, majd a tojások fehérjébe töltöm.
A karajból 10 szeletet vágok, a szeletekbe zsebet, ezekbe egy-egy fél töltött tojást teszek, fogpiszkálóval megtűzöm, a szokásos módon bepanírozom, és bő olajban megsütöm.
Megjegyzés: a karajt vagy úgy vágom fel, hogy vastagra szeletelem és abba zsebet vágok, vagy vékonyan, de minden másodikat vágom csak teljesen át, vagy közepesen vastag szeleteket vágok, kiklopfolom és félbe hajtva töltöm meg.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött kiwi » Besztercei töltött liba » Sonkával töltött kenyérke » Töltött fasírttekercs
» Töltött sajtos pogácsa » Ricottával töltött cukkini » Töltött gombakosárkák » Batániai töltött paprika
» Töltött lilahagyma » Göngyölt gombás karaj: » Töltött olajbogyók » Töltött bundás
» Töltött, rántott gomba » Töltött krumplis fánk » Töltött franciakenyér » Töltött ostya


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.