Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tonhalas penne paradicsomszósszal recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
40 dkg tollhegytészta,
1 gerezd fokhagyma,
3 szardellafilé,
2 evőkanál olívaolaj,
1 üveg konzerv-paradicsomszósz,
1 evőkanál kapribogyó,
50 ml fehérbor,
15 dkg tonhalkonzerv,
frissen őrölt bors,
3 evőkanál vagdalt petrezselyem

Elkészítés:
A tésztát forrásban levő, sós vízben főzd meg. Közben a fokhagymát aprítsd fel. A szardella-filét öblítsd le, törd össze és fokhagymával forró olívaolajon párold meg. Add hozzá a paradicsomszószt a kapribogyóval, és a fehérborral forrald fel.

A tonhalat csepegtesd le, szétdarabolva add a szószhoz. Sóval, borssal fűszerezd, majd tedd bele a petrezselymet. A leszűrt tésztát a mártással tálald.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csőben sült milánói penne » Brokkolis-sonkás penne » Fokhagymás rakott penne » Krémsajtos csirke pennével
» Pezsgős-tonhalas spagetti » Tejszínes csirke-penne » Brokkolis sajtkrémes penne » Ragus penne
» Egyszerű tonhalas sushi » Tonhalas wrap » Tonhalas tésztasaláta 2 » Go-go penne
» Halas penne » Tonhalas melegszendvics » Penne arrabbiata » Sonkás diós penne


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.