Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tonhallal töltött paprika recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 piros színű paprika
30 dkg zöldborsó
2 főtt tojás
1 kis doboz tonhal (konzerv)
ételízesítő
25 dkg majonéz

A tálaláshoz
fejes saláta és citrom

Elkészítés:
A paprikákat hosszában kettévágjuk, és a magjukat kikaparjuk. Ételízesítővel ízesített vízben a paprikát és a zöldborsót külön-külön blansírozzuk, végül hideg vízzel leöblítjük, lecsöpögetjük, és kihűtjük. A tonhalat lecsöpögtetjük, és elmorzsoljuk. 2 evőkanál majonézt a zöldborsóval és a hallal összekeverünk, ezzel a paprikákat megtöltjük. Tetejüket tojáskarikákkal, salátalevelekkel és citromszeletekkel megrakjuk. A maradék majonézt külön kínáljuk.

Tanácsok:
Könnyebben emészthető lesz ez az étel, és kevesebb kalóriát tartalmaz, ha majonéz helyett natúr joghurttal készítjük el.

Elkészítési idő: 50 perc
Kalóriatartalom: 600 kcal

A receptet beküldte: mano244


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Babpaprikás » Töltött cukkiniszeletek » Töltött mángold » Galyasági töltött paprika
» Töltött szőlőlevélkék » Töltött tojás paleosan » Töltött ostya » Borsóval töltött karaj
» Hamis töltött karalábé » Sült töltöttpaprika » Ricottával töltött cukkini » Karácsonyi töltött alma
» Töltött pulyka nyakbőr » Töltött patisszon » Töltött ropogós pogácsa » Hússal töltött tészta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.