Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Török pacalleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
0,5 kg pacal,
1,5 liter víz,
1 tojássárgája,
1,5 pohár joghurt,
2 evőkanál liszt,
2 evőkanál vaj,
1 teáskanál erőspaprika,
4 gerezd fokhagyma,
1 dl ecet,
só.

Elkészítés:
A pacalt megtisztítom, ecetes, sós vízben kiáztatom, majd puhára párolom.
A főzővízből kivéve felcsíkozom.
Elkeverem a lisztet és a tojássárgáját a joghurttal, majd összekeverem a pacallal.
A vajat aranysárga színig hevítem, a tűzhelyről levéve belekeverem az erőspaprikát és a levesbe öntöm.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Török rakott csirke » Tulumba ( török édesség) » Alföldi pacalleves » Török citromos muffin
» TÖRÖK tea » Pilseni pacalleves » Török kenyércsemege » Orman Kebab ( török étel)
» Török fasírt » Szarvaspacalleves » Török rizs (vegan) » Lakodalmas pacalleves
» Töröklepény » Török zöldbab » Török gyümölcssaláta » Török palacsinta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.