Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Toszkán babos egytálétel (vegan) recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
500 vörösbab konzerv
200 g ditali vagy szarvacska durumtészta
1 doboz hámozott paradicsom konzerv
1 db nagy vöröshagyma
2 db kisebb sárgarépa
8 gerezd fokhagyma
4 kk. szárított rozmaring
2 kk. szárított kakukkfű
2 db babérlevél
só, bors, vegamix
olívaolaj

Elkészítés:
Egy fazékban melegítsünk kevés olívaolajat, majd tegyük bele a finomra vágott hagymát, és a felkarikázott sárgarépát. 5-6 percig kevergessük, amíg a hagyma üveges nem lesz.
Ekkor tegyük bele a vékonyra szelt fokhagymát, a babot, a feldarabolt paradicsomokat és a fűszereket. Pároljuk az egészet további 4-5 percig.
Ezután adjuk hozzá a paradicsomok levét, és annyi vizet, hogy éppen ellepje.
Míg a ragut sűrűre főzzük, közben készítsük el a tésztát, majd a keverjük össze a kettőt.


A receptet beküldte: Winter


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldbabos csirkemell » Tejkaramella (vegan) » Szeder smoothie (vegan) » Babos palacsinta
» Vegan tejföl » Toszkán paradicsomleves » Házi müzliszelet (vegan) » Babos hús
» Fánk (vegan) » Zöldbabos disznócsorba » Pikáns babos köret » Zöldbabos egytál báránnyal
» Babos káposzta » Spanyol sült rizs (vegan) » Zöldbabos sertéshús » Toszkán kenyérsaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.