Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Trencséni kenyér, 750 g recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
3 kanál olaj
200 ml tej
1 kanál citromlé
1 kanál tejfol
1 kanál méz
400 g liszt
1 kanál koménymag
3/4 kanál só
1 kozepes fott krumli
15 g friss éleszto

Elkészítés:
Ebben a sorrendben belerakjuk a kenyérsutobe és kész.

Tanácsok:
Az én újításom, tej helyett víz/ a felfogásom miatt, engem úgy tanítottak hogy a tej kalácsba való/, koménymag helyett lenmag,és napraforgómag,picit tobb tejfol ha nincs idom krumplit fozni. Sutoben sutom, mert szeretem ha jó vastag a kenyér héja, az én gépem a kenyér tetejét nem suti jól meg. Nagyon finom az eredi recept szerint is, rozsos búzalisztbol készítik, de használtam már fehérlisztet tk.lisztel keverve

Elkészítési idő: 150 perc

A receptet beküldte: githaj


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bundás kenyér zsír nélkül » Fűszeres gyümölcskenyér: » Burgonyás-köményes kenyér » Elzászi kenyérlángos
» Almás püspökkenyér » Magos kenyér » Köményes-rozsos kenyér » Teljes kiőrlésű kenyér
» Püspökkenyér Iza módra » Arizonai kukoricakenyér » Zsíroskenyér másképpen » Cibere - kenyérsütéshez
» Kovászos kenyér egyszerűen » Mákos sárgarépakenyér » Belga almás kenyér » Brazil banánkenyér


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.