Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tűzdelt hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
csirkecomb
fokhagyma
füstölt csemege szalonna
sültcsirke fűszersó
oliva olaj

Elkészítés:
A csirkecombokat a csontnál mindkét oldalán bevágjuk, megtűzdeljük 1-1 fokhagymagerezddel és 1-1 szalonna darabkával, majd megszórjuk a fűszersóval. Tepsibe rakjuk kb 2 e.kanál oliva olajjal meglocsoljuk. A tepsit alufóliával befedjük és kb.50 percig pároljuk 2-es fokozaton. A fólia levétele uán meglocsoljok a pecsenyelével. Burgonyapüré illik hozzá és zöld saláta, de ki mit kíván.

Tanácsok:
A combokat én szoktam vágni, és már külön fűszerezem. Családi összejövetelekre ajánlom,mert hidegen is finom, és nem egy diétás kaja.

Elkészítési idő: 70 perc

A receptet beküldte: Betty-a


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pácolt tűzdelt házinyúl » Tűzdelt felsál » Tűzdelt Csirkemell » Pulykarolád spárgával
» Húsba bújtatott virsli » Mogyorós sertéscomb » Lecsós malac tarhonyával » Tejszínes zöldséges hús :)
» Alpesi tarja » Töltött, göngyölt karaj » Sonkás csirkeszelet » Mézes csirke 2.
» Póréhagymás csirkemell » Titokban sült csirkecombok » Nosztalgia csirkemell » Hagymás csirke rízsben


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.