Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tűzdelt hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
csirkecomb
fokhagyma
füstölt csemege szalonna
sültcsirke fűszersó
oliva olaj

Elkészítés:
A csirkecombokat a csontnál mindkét oldalán bevágjuk, megtűzdeljük 1-1 fokhagymagerezddel és 1-1 szalonna darabkával, majd megszórjuk a fűszersóval. Tepsibe rakjuk kb 2 e.kanál oliva olajjal meglocsoljuk. A tepsit alufóliával befedjük és kb.50 percig pároljuk 2-es fokozaton. A fólia levétele uán meglocsoljok a pecsenyelével. Burgonyapüré illik hozzá és zöld saláta, de ki mit kíván.

Tanácsok:
A combokat én szoktam vágni, és már külön fűszerezem. Családi összejövetelekre ajánlom,mert hidegen is finom, és nem egy diétás kaja.

Elkészítési idő: 70 perc

A receptet beküldte: Betty-a


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tűzdelt felsál » Tűzdelt Csirkemell » Pácolt tűzdelt házinyúl » Tejfölös csülökpaprikás
» Brazil csirke » Betyáros tarhonya » Göcseji sertéspecsenye » Gyors pipiszárny mikróban
» Töltött cukkíni egyszerűen » Tejben sült csirkecomb » Kolozsvári-káposzta » Marhahús kapormártással
» Indiai párolt sertésragu » Alpesi tarja » Ropogós szűzérmék » Gyümölcsös kacsacomb


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.