Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Uborkás fasírtrolád recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg darált hús
6-8 szelet bacon szalonna
6-8 db ecetes csemege uborka
1 szikkadt zsemle
3 gerezd fokhagyma
1 kk.pirospaprika
1 mk őrölt kömény
1 db tojás

bors

Elkészítés:
A vízben áztatott zsemlét kicsavarjuk és hozzáadjuk a darált húshoz. az egészet a fűszerekkel ízesítjük.Jól összedolgozzuk.
Az uborkáról letöröljük az ecetes levet, és mindegyiket húsmasszába csomagoljuk.
Körbetekerjük 1-1 szelet baconszalonnával,és kizsírozott tepsibe sorakoztatjuk.Előmelegített sűtőben kb 1 óráig sütjük.
Körete párolt rizs vagy burgonyapüré.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós-sonkás uborkasaláta » Uborkás szendvics » Uborkás rokfortsaláta » Grúz diós uborkasaláta
» Uborkás raita Indiából » Uborkasaláta télire » Tejfölös uborkasaláta » Uborkás sajtgolyók
» Uborkás rizssaláta » Savanyú uborkás raguleves » Görög uborkasaláta » Sült hal uborkaszósszal
» Sajtos uborkasaláta » Perzsa uborkasaláta » Uborkasaláta eperrel » Parasztos uborkasaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.