Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Update 1 Párolt alma recept

Kategória:


Hozzávalók:
• 30 dkg zöld alma
• 5 dkg vaj • fahéj
• folyékony édesítőszer
• 1 dl száraz fehérbor
• 1 evő-kanál zabkorpa

Elkészítés:
Kevés vajon pirítsd meg az almát. Mikor már barnul, fűszerezd fahéjjal és édesítőszerrel, majd forgasd át alaposan a serpenyőben. Öntsd fel egy kis borral, aztán tegyél bele zabkorpát.
Ha elforraltad a levét, kész a csemege.


A receptet beküldte: anett59

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt csirkemell » Update 1 Almás pogácsa » Almás update 1 pite » Párolt káposzta Update1
» Update 1 Joghurtos nasi » Update 1 Túrófánk » Párolt paraj foghagymásan. » Párolt kelbimbó
» Zabos palacsinta (Update1) » Töltött karalábé (Update1) » Kapros párolt zöldborsó » Túrófánk (Update1)
» Mustban párolt karaj. » Muffin (update 1) » Stíriai metélt (Update 1) » Pikáns, párolt pulykaragu


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.