Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Update 1 Párolt alma recept

Kategória:


Hozzávalók:
• 30 dkg zöld alma
• 5 dkg vaj • fahéj
• folyékony édesítőszer
• 1 dl száraz fehérbor
• 1 evő-kanál zabkorpa

Elkészítés:
Kevés vajon pirítsd meg az almát. Mikor már barnul, fűszerezd fahéjjal és édesítőszerrel, majd forgasd át alaposan a serpenyőben. Öntsd fel egy kis borral, aztán tegyél bele zabkorpát.
Ha elforraltad a levét, kész a csemege.


A receptet beküldte: anett59

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrórudi torta Update 1 » Túrógombóc (update1) » Párolt felsőcomb filé » Update energiaital
» Vanilia Dream (update 1) » Párolt kelkáposzta » Lángos (Update1) » Update 1 Kávés madártej
» Karfiolos tonhal Update2 » Túrófánk (Update1) » Párolt csirkemell » Fánk (Update1)
» Muffin (update1) » Update lángos » Párolt tőkehal spenótágyon » Sajtos sertéskaraj Update1


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.