Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Update 1 Párolt alma recept

Kategória:


Hozzávalók:
• 30 dkg zöld alma
• 5 dkg vaj • fahéj
• folyékony édesítőszer
• 1 dl száraz fehérbor
• 1 evő-kanál zabkorpa

Elkészítés:
Kevés vajon pirítsd meg az almát. Mikor már barnul, fűszerezd fahéjjal és édesítőszerrel, majd forgasd át alaposan a serpenyőben. Öntsd fel egy kis borral, aztán tegyél bele zabkorpát.
Ha elforraltad a levét, kész a csemege.


A receptet beküldte: anett59

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás tarja Update1 » Update 1 Zabpelyhes bonbon » Update 1-es pizza » Update 1 Gyümölcskenyér
» Update 1 Kávés madártej » Update 1 Kókuszkocka » Norbi raffaello update 1 » Muffin (update 1) - 8 db
» Piskótaszelet (update 2) » Párolt tengeri hal. » Párolt rizs zöldségekkel » Párolt kelkáposzta
» Töltött karalábé (Update1) » Update 1 Szupersaláta » Tökfőzelék: Update2 » Csokis muffin 1 (update 1)


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.