Tutireceptek.hu fejléc

Update1 Rakott zöldbab spárga módon (28.10 mg koleszterin recept

Kategória:


Hozzávalók:

60 dkg zsenge zöldbab
nagy pohár tejföl,
csökkentett zsírtartalmú 2 evőkanál olívaolaj
5 evőkanál upd. morzsa
3 dkg margarin

édesítő

Elkészítés:
A zsenge zöldbabot megpucoljuk, de nem daraboljuk fel. Sós vízben puhára főzzük. Jénai edényt kikenjük a margarinnal, lerakjuk a zöldbabot egy sorban, majd tejföllel meglocsoljuk. Ha kell, kicsit sózzuk, egy csipet édesítő szerrel meghintjük és pirított morzsával szintén megszórjuk. Majd ismét a zöldbab és az előzők. Tetejére tejföl és morzsa kerül, a maradék margarint is rá lehet tördelni. Sütőben összemelegítjük


A receptet beküldte: anett59


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott velő » Rakottpulykacici » Rakott bundáskenyér » Bolognai rakott karfiol
» Halászlé (bajai módon) » Sajttal rakott csirkemell » Húsos rakott kelbimbó » Rakott cukkini karikák
» Spárgás sertésmáj » Sonkás zöldbab » Spenótos-rukkolás rakottas » Rakott zsemle
» Rakott sajtos » Rakott hal káposztával » Lángos (Update1) » Hagymás zöldbabsaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.