Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Uritök krémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
A tökpucolás utáni maradékokból!
tökhéj + a belseje + magja
vöröshagyma/ hagymakrém
kapor
tejföl,+ ha van kicsi tejszín
keményítő vagy liszt


Elkészítés:
A tökmaradékokat, a hagymát és a kapor szárát felteszem főni. Amikor megpuhult átpaszírozom.
/halpaszírozó,paradicsompaszírozó/
Kívánt mennyiségűre vízzel felengedem.
Tejfölös habarást készítek. Behebarás után sózom,
és átforralom. Friss kaporral díszítem.
Pirított zsemlekockával vagy sajtal tálalom.

Tanácsok:
Ha nem eléggé savanykás a tejföltől , pici ecettel, citrommal lehet pikánsabbá tenni.

Ha nincs paszírozód, akkor mixeld és szűrd át.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: DuciJucika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymakrémleves » Az én brokkoli krémlevesem » Kelbimbó krémleves » Sajtkrémleves egyszerűen
» Szederkrémleves » Brokkoli krémleves Ágitól » Gyors fokhagymakrémleves » Cukkinikrémleves2
» Tökkrémleves » Rebarbara krémleves » Kelkáposztakrémleves light » Vegyes gyümölcskrémleves
» Bajoros sajtkrémleves » Rizses krémleves » Fokhagymás sajtkrémleves » Paprikás krémleves


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.