Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Uritök krémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
A tökpucolás utáni maradékokból!
tökhéj + a belseje + magja
vöröshagyma/ hagymakrém
kapor
tejföl,+ ha van kicsi tejszín
keményítő vagy liszt


Elkészítés:
A tökmaradékokat, a hagymát és a kapor szárát felteszem főni. Amikor megpuhult átpaszírozom.
/halpaszírozó,paradicsompaszírozó/
Kívánt mennyiségűre vízzel felengedem.
Tejfölös habarást készítek. Behebarás után sózom,
és átforralom. Friss kaporral díszítem.
Pirított zsemlekockával vagy sajtal tálalom.

Tanácsok:
Ha nem eléggé savanykás a tejföltől , pici ecettel, citrommal lehet pikánsabbá tenni.

Ha nincs paszírozód, akkor mixeld és szűrd át.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: DuciJucika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes lencsekrémleves » Sajtkrémleves egyszerűen » Sajtos brokkolis krémleves » Vörösboros málnakrémleves
» Sárgarépa krémleves » Diós szárnyas-krémleves » Vegyes gyümölcskrémleves » Petrezselymes krémleves
» Ananászkrémleves » Sajtos brokkolikrémleves » Fűszeres sütőtök-krémleves » Amarant krémleves
» Füstöltsajt - krémleves » Fokhagyma krémleves 2. » Póré krémleves » Karottakrémleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.