Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Üveges csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 db egész csirke, 1 db sörösüveg, víz és fűszerek az izesítéshez.

Elkészítés:
Az egész csirkét kivül - belül fűszerezem. Az üveget meg töltöm hideg vízzel és a csirkét erre ráhúzom. A tepsibe öntök kb 0.5 dl vizet és az üvegre felhúzott csirkét ebbe állítom . Legalább 70 perc kell neki, hogy kész legyen. Kis lángon kell sütni.

Tanácsok:
A víz azért kell a tepsibe, hogy a lecsorgó zsír ne füstöljön az üres alátétben. Nagyon finom. Köretnek amit akarsz.

Elkészítési idő: 70 perc
Kalóriatartalom: 400 kcal
Szénhidráttartalom: 20 gramm
Zsírtartalom: 10 gramm

A receptet beküldte: zsuzsi0930


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tócsniba sült csírke » Provanszi csirke » Tejfeles csirkemáj » Marengói csirkecomb
» Csirkecomb citrommártásban » Gong-bao csirke » Sült csirkemáj » Csirke, gyömbéres körtével
» Csőben-csirke » 5 fűszeres keleti csirke » Tasakban sült csirkemell » Ázsiai csirkemell
» Alufóliás csirkemell » Sült csirke zöldségekkel » Csirkés levelestészta » Fehérborban főtt csirke


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.