Tutireceptek.hu fejléc

Vadászragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
sertéslapocka 50dkg
vöröshagyma egy közepes nagyságú
füstöltszalonna 20dkg
csirkemáj 30dkg
gomba 30dkg
zöldborsó 30dkg

bors
fokhagyma

Elkészítés:
a szalonnát aprócsíkra vágni,pirítani majd a finomra vágott hagymát hozzá adva tovább piritani üvegesre,majd a kockára vágott húst hozzá adva tovább pirítjuk a húst kifehéredéséig.Sózzuk borssozuk majd félfövésnél hozzá adjuk a gombát és a zöldborsót és a kockára vágott csirkemájat és ízlés szerint fűszerezzük.Körete a párolt rizs.
Jó étvágyat.

Tanácsok:
Pulykából is nagyon finom.


A receptet beküldte: lizi1313


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás húscipó » Libamáj sütve » Mézes kacsa » Tokaji csirkemell
» Krémsajtos csirkemell » Baszk csirkemell » Mélysütött húsgolyók » Csülök Maja módra
» Káposzta torta » Marika pulykamell tortája » Húscsíkok magos bundában » Provanszi csirke
» Almás-boros borjúmáj » Grillkolbász » Rakott-sajtos csirkemell » Tejfölös malaccsülök


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.