Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vadászragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
sertéslapocka 50dkg
vöröshagyma egy közepes nagyságú
füstöltszalonna 20dkg
csirkemáj 30dkg
gomba 30dkg
zöldborsó 30dkg

bors
fokhagyma

Elkészítés:
a szalonnát aprócsíkra vágni,pirítani majd a finomra vágott hagymát hozzá adva tovább piritani üvegesre,majd a kockára vágott húst hozzá adva tovább pirítjuk a húst kifehéredéséig.Sózzuk borssozuk majd félfövésnél hozzá adjuk a gombát és a zöldborsót és a kockára vágott csirkemájat és ízlés szerint fűszerezzük.Körete a párolt rizs.
Jó étvágyat.

Tanácsok:
Pulykából is nagyon finom.


A receptet beküldte: lizi1313


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Baconos máj » Békacomb rántva » Rántott nyúl chipsben » Bodzabogyós fácán
» Aszaltszilvás pulykakuglóf » Böllérkaraj » Ónémet módra töltött sertés » Gyömbéres-fahéjas máj
» Gombás rakott hús » Sertéskaraj mustármártással » Magyaros rakott tarhonya » Ruccolával töltött csirkecomb
» Ananászkrémes csirke » Sajtos - baconos csirkemell » Pulykaropogós » Banánnal göngyölt pulykamell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.