Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vadhússzeletek epres borsmártással recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg vadhús
10 dkg bacon szalonna,
3 ek. olaj
só, bors, fokhagyma, 2 babérlevél, kakukkfű, rozmaring
2,5 dl bor
3 fej hagyma
1 narancs
1 citrom
1 ek. áfonyadzsem
1 teáskanál bors
25 dkg eper
1 teáskanál mustár
szerecsendió

Elkészítés:
A húst forró olajban áthúzatjuk, rászórjuk a fűszereket és a fokhagymát, felengedjük vörösborral, hozzákeverjük a szalonnát és a hagymát. A húst kivesszük. A narancs, citrom héját beleszórjuk a mártásba. A húst pihentetjük, felszeleteljük. A mártást a gyümölcsökkel átforraljuk és a szeletelt hússal - nokedlivel - tálaljuk.

Tanácsok:
4-6 személyre!


A receptet beküldte: kiara25


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Epres-tejszínes » Epres tejszínes túrós » Epres tejberizs » Hideg epres rétestorta
» Epres-mentás joghurt » Epres tejkoktél » Epres rumos Trifle » Borzas epres
» Epresmuffin » Epres pudingos piskóta » Földiepres citromos pite » Epres piskótatekercs
» Epres-almás pite » Banános epres csemege » Epres-kókuszos túrókrém » Epres-kókuszos túrógolyók


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.