Tutireceptek.hu fejléc

Vadnyárs csipkeízzel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg vadapróhús
1 evőkanálnyi vadfűszer
2 evőkanál mustár
fél dl olaj

15 dkg csipkeíz
3-4 evőkanál vörösbor

Elkészítés:
A vadhúst keverd el a mozsárban megtört vadfűszerrel,a mustárral,öntsd rá az olajat,majd legalább 1-2 napig érleld a hűtőszekrényben.Sütés előtt a húsdarabokat húzd beolajozott bambuszpálcákra,vagy kis fémnyársakra,és grillrácsra téve,forgatva és a fűszeres olajjal kenegetve süsd pirosra.
A csipkeízt lazítsd fel néhány kanálka vörösborral,a vadhús mellé ennél jobb kísérőt nem is tálalhatnál.


A receptet beküldte: o.melinda


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtbundás csirkemell » Brokkolis sonkapástétom » Ananászos sertéssült » Sajtos-sonkás boritott karaj
» Füstölt sajtos sonkás tekercs » Diétás marha (kínai étel) » Boszorkányflekken » Sertéskaraj Erdészné módra
» Rakott sajtos-zöldbabos marha » Sajtos pulykamell rízzsel » Csirke » Csirkemell Edit módra
» Citromos-paradicsomos hús » Hagymás csülök » Karfiolos-csirkés egytál » Gombás pulykamell


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.