Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vajas-citromos bundában sült hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet pulyka- vagy csirkemell (egyenként 10 dkg-os)
12 dkg vaj
2 darab citrom
liszt
tengeri só, fehér bors

Elkészítés:
A hússzeleteket besózzuk, fehér borssal fűszerezzük. A vaj felét felolvasztjuk, összekeverjük a megmosott citromok lereszelt héjával és kifacsart levével. A hússzeleteket megmártjuk a citrusos vajban, majd lisztbe forgatjuk őket. Egyenlő arányban melegítünk vajat és olajat egy serpenyőben, épp hogy legyen egy kevés zsiradék az alján. A hússzeletek mindkét oldalát megsütjük. Extra szűz olívaolajjal és citromlével ízesített zöldsaláta illik hozzá a legjobban.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brokkoli boros bundában » Dióbundában sült ponty » Mustáros hús bundában » Pulykamedalion bundában
» Banán szexi bundában » Bundában sült pulykaérmék » Hal finom bundában » Húscsíkok magos bundában
» Halszelet pikáns bundában » Karfiol húsos bundában » Máj hagymás bundában » Őszibarack bundában
» Cukkini bundában » Csirkecomb kókuszbundában » Alma bundában » Padlizsán párizsi bundában


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.