Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vajas petrezselymes sült ponty recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 egész ponty

bors
zúzott fokhagyma
lágy vaj
3 cs.petrezselyem

Elkészítés:
Az megtisztított halat kívül belül sózzuk, borsozzuk, a fokhagymával átdörzsöljük, majd a vajjal jól bedörzsöljük.
A belsejébe sok aprított petrezselymet teszünk,és
a külsejét is megszórjuk.
Előmelegített sütőben először fólia alatt megpároljuk, ez kb. 10-15 perc, majd fólia nélkül kissé megpirítjuk.
Köretként sült, héjas burgonyát, friss salátát, vagy sajtszószt kínálunk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Korhely halászlé pontyból » Petrezselymes cukkini » Mogyoróvajas süti » Vajas kifli
» Ponty variáció » Sajtos ponty » Rántott ponty hawaii módra » Ponty vörösborban
» Fűszervajas fogas nyárson » Vajas reform buci » Töltött pontyfilé » Petrezselymes tojásfasírt
» Vajas Pogácsa » Cukkinis lecsós ponty » Dorozsmai molnárponty » Mogyoróvajas szendvicskrém


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.