Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Varsói saslik recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Hozzávalók
300 g libamáj
150 g füstölt szalonna
80 g libazsír
só, bors, zsálya

Elkészítés:
A májat és a szalonnát nagyobb kockákra vágjuk, meghintjük sóval, borssal és zsályával, majd a szalonnát és a májat
felváltva hurkapálcára tűzzük, és a felhevített libazsírban hirtelen átsütjük

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Aramis39

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkesaslik grillezőknek » Saslik ínyenc módra » Kaukázusi saslik » Borjúsaslik almásan
» Fincsi zöldséges saslik » Fasírt-rakéta » Fűszeres karajcsíkok » Pulykamell pórémártással
» Reform fasírt » Norbis almás csirkemáj » Rakott sajtos » Nyúl sűtőzacskóban
» Darált húsos tekercs » Almás-citromos pulykamell » Töltött csirke olaszosan » Különlegs vagdalt


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.