Tutireceptek.hu fejléc

Varsói saslik recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Hozzávalók
300 g libamáj
150 g füstölt szalonna
80 g libazsír
só, bors, zsálya

Elkészítés:
A májat és a szalonnát nagyobb kockákra vágjuk, meghintjük sóval, borssal és zsályával, majd a szalonnát és a májat
felváltva hurkapálcára tűzzük, és a felhevített libazsírban hirtelen átsütjük

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Aramis39

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkesaslik grillezőknek » Borjúsaslik almásan » Saslik ínyenc módra » Fincsi zöldséges saslik
» Kaukázusi saslik » Pulykafasirt » Csirkehúsos sonkás tekercs » Édes chilis csirke
» Eredeti lábas rostélyos » Göngyölt Husika Heni-módra » Különlegs vagdalt » Töltött csirkecomb sajtal
» Tejfölös-sajtos hús » Nyúl sűtőzacskóban » Marinált csirkecombok » Darált húsos tekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.