Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vegyes húscsíkok recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20 dkg borjúbélszín
20 dkg sertésszűz
20 dkg csirkemell
15 g fokhagyma
30 g vöröshagyma
30 g paprika
50 g gomba
só, bors
50-100 ml húslé
50 ml fehérbor
25 ml olaj

Elkészítés:
A zöldségeket és a húsokat is julienne-re vágjuk.
Egy nagyobb serpenyőben megforrósítjuk az olajat, majd megpároljuk benne a zöldségeket.
Hozzátesszük a húscsíkokat is, és összekavarva pároljuk, majd lepirítjuk egy kicsit. Sózzuk, borsozzuk.
Ezután rálocsoljuk a bort és a húslevet, kevergetjük, és lassú tűzön zaftjára pároljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tavaszi vegyes saláta » Vegyespikáns lekvár » Aszpikos vegyes zöldség » Japán vegyestál
» Vegyes vágott savanyúság » Vegyes erdei gombasaláta » Vegyes-gyümölcstorta » Vegyes, joghurtos saláta.
» Vegyes sült zöldségek » Húscsíkok magos bundában » Galyasági vegyes pörkölt » Vegyes friss saláta
» Vegyes disznósajtsaláta » Vegyes nyári saláta » Csőben sült vegyes zöldség » Vegyes püré leves gazdagon


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.