Tutireceptek.hu fejléc

Velős pacal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg előfőzött pacal,
2 nagy fej hagyma,
4-5 gerezd fokhagyma,
2 evőkanál paprika,
1 evőkanál olaj,
tb bors,
só,
kömény
csípős paprika ízlés szerint
20 dkg sertésvelő.

Elkészítés:
Hagyományos pörköltalapot elkészítek, fűszerezem, majd belerakom a csíkozott pacalt, és folyamatosan figyelve, vízzel utánaöntve megfőzöm.
A velőt lehártyázom, a kész pacalhoz adom, és 10 percig főzöm.

Tanácsok:
Jobb az előfőzött pacal, mert tisztított, sokkal hamarabb megfő, és alig büdös.


A receptet beküldte: andi6020


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bakonyi pacalleves » Milánói pacalleves » Szarvaspacalleves » Velős palancsinta
» Pacalpörkölt (amc recept) » Alföldi pacalleves » Sváb pacal-lencse saláta » Piemontei pacalleves
» Pacalpörkölt kuktában » Csülkös pacal.... » pacal leves » Narancs velős madártej
» Lakodalmas pacalleves » Pacal » Tárkonyos pacal -leves » Rakott pacal camembert-rel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.