Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Verebélyi galuska recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
20 dkg túró
20 dkg liszt
2 tojás

2 nagy vöröshagyma, vagy póréhagyma, vagy zöldhagyma
Tejföl
Sajt
Szalonna

Elkészítés:
 A túrót, tojást, lisztet, sót összekeverjük és fél órát állni hagyjuk.
 Forró, sós vízbe kanállal beleszaggatjuk, megfőzzük.
 Kiszedjük egy ek. olajra, vagy zsírra.
 Egy tűzálló tálba rétegezzük a felkarikázott hagymával.
 Hagyma legyen a tetején.
 Leöntjük tejföllel, reszelt sajttal, pirított szalonnával megszórjuk a tetejét és sütőben átforrósítjuk


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Aranygaluska borhabbal » Tepsis húsos galuska » Milánói rakott galuska » Csángó galuska
» Tojásos galuska » Vajgaluska » Somlói galuska » Egyszerű somlói galuska
» Somlói galuska 2 » Kató néni grízgaluskája » Aranygaluska (Eszti féle) » Rakott galuska
» Alföldi májgaluska leves » Somlói galuska :) » Májgaluska leves » Sváb galuska


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.