Tutireceptek.hu fejléc

Verebélyi galuska recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
20 dkg túró
20 dkg liszt
2 tojás

2 nagy vöröshagyma, vagy póréhagyma, vagy zöldhagyma
Tejföl
Sajt
Szalonna

Elkészítés:
 A túrót, tojást, lisztet, sót összekeverjük és fél órát állni hagyjuk.
 Forró, sós vízbe kanállal beleszaggatjuk, megfőzzük.
 Kiszedjük egy ek. olajra, vagy zsírra.
 Egy tűzálló tálba rétegezzük a felkarikázott hagymával.
 Hagyma legyen a tetején.
 Leöntjük tejföllel, reszelt sajttal, pirított szalonnával megszórjuk a tetejét és sütőben átforrósítjuk


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Aranygaluska2 » Kakaós aranygaluska » Zellergaluska » Pirított puliszka-galuskák
» Sajtgaluska-leves » Somlói galuska 2 » Galuskás-krumpli leves » Rakott galuska
» Aranygaluska » Májgaluska székelyesen » Parajgaluska » Vajas borjúgaluska
» Csángó galuska » Túrógaluska hagymával » Galuskasaláta retekkel » Csírás galuska


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.