Tutireceptek.hu fejléc

Vérnarancs likőr recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
4 dl víz
40 dkg cukor
2 vérnarancs aroma
0.5 liter pálinka

Elkészítés:
A vízből és cukorból cukorszirupot főzünk,majd langyosra hűtjük és hozzá keverjük az aromát, mikor teljesen kihült jöhet a pálinka.
Jól összerázzuk és hűtőbe tesszük, 2-3 óra múlva már fogyasztható.

Tanácsok:
Ha gyengébb likört akarunk csinálni akkor elég 3-4 dl pálinka is.

A pálinka az lehet bármilyen!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Nikó81

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Köményes likőr » Csokoládélikőr 2 » Házi csokoládélikőr » Csokilikőr
» Tojáslikőrös kuglóf » Kávés ír krémlikőr » Mézeskalácsos tojáslikőr » Citromlikőr
» Limoncella ( citromlikőr) » Cassis likőr » Irkrém likör » Konyakos-likőrös melegítő
» Kakaólikőr » Tojáslikőr.. » Feketeribizli likőr » Csokoládélikör


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.