Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vérnarancs likőr recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
4 dl víz
40 dkg cukor
2 vérnarancs aroma
0.5 liter pálinka

Elkészítés:
A vízből és cukorból cukorszirupot főzünk,majd langyosra hűtjük és hozzá keverjük az aromát, mikor teljesen kihült jöhet a pálinka.
Jól összerázzuk és hűtőbe tesszük, 2-3 óra múlva már fogyasztható.

Tanácsok:
Ha gyengébb likört akarunk csinálni akkor elég 3-4 dl pálinka is.

A pálinka az lehet bármilyen!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Nikó81

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ribizli likőr » Bodzabogyólikőr » Citromfű likör » Csokilikőr
» Olasz citromlikőr » Vérnarancs-pezsgő mix » Tojáslikőrkuglóf » Ír likőr
» Egg nog (Meleg tojáslikőr) » Köménylikőr » Házi csokoládélikőr » Csokis likőr
» Mogyorókrémlikőr » Kávéparfé narancslikőrrel » Házi banánlikőr » Habos likőrfagylalt


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.