Tutireceptek.hu fejléc

Vese pikáns mártás recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg sertésvese
20 dkg csemege uborka
10 dkg vöröshagyma
1 teáskanál só
1 mokkáskanál bors
2 dl tejföl
1 evőkanál mustár
1 evőkanál zsír

Elkészítés:
Ovasztott zsírban megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát.Hozzáadjuk a forrázott csíkokra vágott vesét.Erős láng fölött 10 percig pirítjuk.Ekkor hozzáadjuk a csíkokra vágott uborkát.,a mustárt a sót,a borsot.Végül a tejfölt öntsük rá.További 5 perc után tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns metélt » Auróra mártás » Gribiche mártás » Fokhagyma mártás
» Finom kaprimártás » Rebarbara mártás » Pikáns gyömbéres csirke » Húsgombóc citrommártással
» Csirkemell tejmártásban » Pulykamell+gombás mártás » Pikáns hústekercsek » Csirkemell sajtmártással
» Gyömbérmártás » Csirkemáj joghurtmártásban » Pikáns leves pulykamellből » Mogyorómártás


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.