Tutireceptek.hu fejléc

Vese pikáns mártás recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg sertésvese
20 dkg csemege uborka
10 dkg vöröshagyma
1 teáskanál só
1 mokkáskanál bors
2 dl tejföl
1 evőkanál mustár
1 evőkanál zsír

Elkészítés:
Ovasztott zsírban megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát.Hozzáadjuk a forrázott csíkokra vágott vesét.Erős láng fölött 10 percig pirítjuk.Ekkor hozzáadjuk a csíkokra vágott uborkát.,a mustárt a sót,a borsot.Végül a tejfölt öntsük rá.További 5 perc után tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns borjúsült » Napraforgós csalánmártás » Libamáj szőlőmártással » Pikáns pulykaragu
» Csirkemell sajtmártással » Kolbász lengyel mártással » Rebarbara mártás » Besamelmártás
» Pikáns, párolt pulykaragu » Pikáns kiwi-eper saláta » Szűzérme zöldborsmártással » Gombamártás
» Gyros-mártás » Párizsis pikánssaláta » Túrógombóc sajtmártással » Pikáns vitaminbomba


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.