Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vese pikáns mártás recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg sertésvese
20 dkg csemege uborka
10 dkg vöröshagyma
1 teáskanál só
1 mokkáskanál bors
2 dl tejföl
1 evőkanál mustár
1 evőkanál zsír

Elkészítés:
Ovasztott zsírban megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát.Hozzáadjuk a forrázott csíkokra vágott vesét.Erős láng fölött 10 percig pirítjuk.Ekkor hozzáadjuk a csíkokra vágott uborkát.,a mustárt a sót,a borsot.Végül a tejfölt öntsük rá.További 5 perc után tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldmártás » Kolbász lengyel mártással » Pikáns tojásos sajtkrém » Vadas mártás
» Pikáns burgonya » Pikáns csirkemáj » Pulykamell+gombás mártás » Rizsgombóc kapormártással
» Tejszínes gombamártás » Karaj besamelmártással » Pikáns csirkemáj pástétom » Gribiche mártás
» Pikáns rizses lencse » Pikáns pulykaragu » Pikáns tojásrántotta » Gombás mártás húsokhoz


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.