Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vese pikáns mártás recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg sertésvese
20 dkg csemege uborka
10 dkg vöröshagyma
1 teáskanál só
1 mokkáskanál bors
2 dl tejföl
1 evőkanál mustár
1 evőkanál zsír

Elkészítés:
Ovasztott zsírban megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát.Hozzáadjuk a forrázott csíkokra vágott vesét.Erős láng fölött 10 percig pirítjuk.Ekkor hozzáadjuk a csíkokra vágott uborkát.,a mustárt a sót,a borsot.Végül a tejfölt öntsük rá.További 5 perc után tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almatorta fahéjmártással » Zsemle mártás » Uborka mártás » Pikáns pacalleves
» Fokhagymamártás » Pikánsan pácolt csirkecomb » Pikáns szilvamártás » Pikáns csirkecombok
» Besamel mártás vitaminosan » Csalánmártás » Gyömbérmártás » Túrógombóc sajtmártással
» Rizsgombóc kapormártással » Pikáns sajtleves » Tőkehal mustármártással » Pikáns szósz csirkéhez


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.