| Villámgyors tengeri hal (és még mosogatni sem kell) receptHalas ételek Hozzávalók: 4 halfilé 2 féle friss zöldfűszer (zsálya,rozmaring, kakukkfű, bazsalikom) 2 karika citrom só bors olívaolaj 2-3 korty fehérbor vagy víz Elkészítés: Fogok egy hosszú alifóliacsíkot. A felét bekenem olívaolajjal, ráteszek 2 halfilét, amit besózok, megborsozok. Ráteszem a zöldfűszereket (nem kell összeaprítani sem) és mindegyik halfilére egy fél karika citromot. Ráhajtom a fóliát és két oldalról jól lezárom. Két ilyen tasakot csinálok, ráteszem őket egy tepsire. Mindegyikbe öntök egy pici fehérbort vagy vizet, aztán az utolsó oldalt is lezárom. Én mind a négy oldalt meg szoktam hajtogatni még egyszer, nehogy véletlenül kiszökjön a szaft vagy a gőz. Előmelegített sütőben, 180-200fokon kb 20percig sütöm. Kiveszem a sütőből, óvatosan, nehogy a gőz megégessen egy késsel felvágom a tasakokat. Szerintem így fóliával együtt guszta tálalni. Tanácsok: Barnarizzsel a legfinomabb! Elkészítési idő: 25 perc A receptet beküldte: Marjann Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |