Tutireceptek.hu fejléc

Vinetta (erdélyi étel) recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 kg padlizsán,
1 fej vöröshagyma,
só,
1 dl olaj vagy majonéz.

Elkészítés:
A sütőben megsütjük a padlizsánt, majd ha megsült meghámozzuk, és leszűrjük róla a levet. Ezután összetörjük a meghámozott padlizsánt, 1 fej vöröshagymát hozzáreszelünk, ízlés szerint megsózzuk, és vagy 1 dl olajjal vagy majonnézzel kikeverjük.
Hütőbe tesszük fél órára és már ehető is kenyérre kenve.
Jó étvágyat!


A receptet beküldte: tinendo

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi rakottas » Erdélyi malacaprólékleves » Erdélyi húsgombócleves » Erdélyi töltött káposzta
» Erdélyi székelykáposzta » Erdélyi tormás hús » Erdélyi rakott pogácsa » Erdélyi csorbaleves
» Erdélyi töltött paprika » Erdélyi pástétom » Erdélyi tárkonyleves » Erdélyi húsgombóc leves
» Erdélyi gulyásleves » Erdélyi túrófánk » Csorbaleves erdélyiesen » Erdélyi flekken


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.