Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vinetta (erdélyi étel) recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 kg padlizsán,
1 fej vöröshagyma,
só,
1 dl olaj vagy majonéz.

Elkészítés:
A sütőben megsütjük a padlizsánt, majd ha megsült meghámozzuk, és leszűrjük róla a levet. Ezután összetörjük a meghámozott padlizsánt, 1 fej vöröshagymát hozzáreszelünk, ízlés szerint megsózzuk, és vagy 1 dl olajjal vagy majonnézzel kikeverjük.
Hütőbe tesszük fél órára és már ehető is kenyérre kenve.
Jó étvágyat!


A receptet beküldte: tinendo

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi töltött káposzta » Erdélyi pástétom » Erdélyi székelykáposzta » Erdélyi fokhagymaleves
» Erdélyi tepertős pogácsa » Erdélyi rakott káposzta » Erdélyi sertéstokány » Erdélyi gulyásleves
» Erdélyi leves » Erdélyi malacaprólékleves » Erdélyi galuska » Erdélyi rakottas
» Erdélyi húsgombócleves » Erdélyi szász torta » Erdélyi vargabéles » Erdélyi tormás hús


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.